Siirry pääsisältöön

Uusi koti

Ostimme toukokuussa puolisoni kanssa ensimmäisen yhteisen kodin.
Maanantaina alkoi rivitalohuoneston remontti, oikein kunnon kässähässäkkää tiedossa seuraavaksi pariksi kuukaudeksi. Huonesto on 100,5 m2 yhdessä tasossa. Remonttia tullaan tekemään koko huonestossa. Päivittelen tänne kuulumisia remontin varrelta ja lähinnä itselleni myös muistiin, mitä kaikkea matkanvarrella on tehty.

Iltaisin vain selailen erilaisia blogeja ja StyleRoomia olen taas selaillut pitkän tauon jälkeen. Jotenkin tuntuu että pää on ihan jumissa, en oikein tiedä mitä haluan sisustukselta ja uusilta materiaaleilta. Ehkä ne valinnat siitä lähtevät käyntiin kun saa kylpyhuoneen laatat valittua.

Tässä joitain kuvia mistä on lähdetty liikkeelle

kodinhoitohuoneen vanha kalustus


vanha keittiöKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pannunalunen puuhelmistä

Joulun alla löysin netistä surffaillessani kuvan helmistä tehdystä pannunalusesta ja päätin kokeilla itsekkin pannunalusen tekemistä. Mistään en löytänyt ohjetta siihen miten lanka pujotellaan helmien läpi. Valitettavasti en osaa pujotteluohjetta nyt tähän kertoa, mutta lupaan paljastaa sen kun taas kokeilen tehdä pannunalusen uudelleen kunhan löydän taas halvalla puuhelmiä. 
Tällaiset pannunaluset syntyi Pirismasta ostetuista puuhelmistä.
Villatakki

Siinä se nyt on, elämäni ensimmäinen omatekemä villatakki!!
Ystäväni tilasi tällaisen villatakin minulta. Ystäväni löysi villatakin Kalastajan vaimo blogista, jota julkaistaan Me Naisten nettisivuilla. Villatakki on tehty Kalastajan vaimo blogin ohjeen mukaan. Villatakkiin on käytetty Puno lankaa. Olen tyytväinen kun villatakki on valmis :)
Lisään vielä myöhemmin kuvan villatakista omistajansa päällä.

Syksyn uusi villitys

Syksy tuli ja vaatteiden ompelu villitys iski ihan toden teolla.  Kesäloman jälkeen töihin palatessa ilmat viilenivät rajusti niin tuli syksyinen fiilis ja peruutin kaikki sistuslehdet ja ruokalehdet ja vaihdoin tilaukset Ottobre lehteen. Innolla odotan mitä syksyn ja talven seuraavat Ottobre numerot tuovat tullessaan. 
Tässä viimeisimmät tuotokset 
Ihana perus tunika taskuilla ja pitkillä hihoilla. Tästä tuli kyllä oma suosikkini ja ihana vaate pukeä päälle töihin, voin käyttää farkkujen kanssa ja leggareilla. 
Tämä musta mekko syntyi vanhoista verhoista, itselle mekko oli rinnan kohdalta liian iso mutta onneksi ystävästäni tunli mekon uusi onnellinen omistaja. Tämä uniikki mekko matkasi omistajansa mukana Liverpooliin.  Mekko on siitä ihana että tätä voi käyttää vyön kanssa vyötäröllä tai ilman ja mekon ilme muuttuu totaallisesti.