sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Lahja pienelle päivänsankarille

Viimeisten kahden viikon projektina on ollut villatakki siskon tytölleni. Tänään takki pääsi lämmittämään pientä tyttöä hänen syntymäpäivänään. 

Villatakki on tehty uusimman Novita lehden Talvi 2014 olleen ohjeen mukaan, hieman omilla tuunauksilla tietysti.  Lankana on käytetty Nalle Taika ja väri 896.
Villatakissa ei ole ollenkaan sivusaumoja. Kietaisumalli myös mahdollistaa villatakin käytön pidempään. Lisäksi itselleni oli aivan uusi tuttavuus tuo raglansaumat eli kiilamalliset kavennukset hihassa kainalosta kaula- aukkoon. Lehden ohje oli välillä hyvinkin suurpiirteinen ja olen edelleenkin sitä mieltä, että etukappaleen viimeisissä kavennusohjeissa on pakko olla virhe, joten viimeiset kavennukset ovat täysin omaa käsialaani ja hieno lopputulos tuli jokatapauksessa. Lahjan saajakin tuntui pitävän villatakista.

 Sisältä edestä

Edestä


Ohjeessa oli kummallakin puolella kainaloiden alla pienet napit mutta itse muutinohjetta niin että jätin napinlävet tekemättä ja laitoin nappien tilalle narut. 

 Tässä näkyy nuo hienot raglansaumat kainalosta kaula-aukkoon. Aijon kyllä tehdä samalla tyylissä vielä ehkä joskus toisenkin villatakin, ihastuis tuohon tekniikkaan.Takaa

Paketti jossa päivänsankari sai lahjansa


Onnea vielä pienelle 1v. sankarille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesän 2018 mekkoja

Viime kesä 2018 oli todella lämmin kesä. Paljon tuli käytettyä mekkoja melkein lähinnä pelkästään mekkoja. Hurahdus Nappinjan pioni kankaas...