perjantai 19. elokuuta 2016

Syksyn uusi villitys


Syksy tuli ja vaatteiden ompelu villitys iski ihan toden teolla. 
Kesäloman jälkeen töihin palatessa ilmat viilenivät rajusti niin tuli syksyinen fiilis ja peruutin kaikki sistuslehdet ja ruokalehdet ja vaihdoin tilaukset Ottobre lehteen. Innolla odotan mitä syksyn ja talven seuraavat Ottobre numerot tuovat tullessaan. 

Tässä viimeisimmät tuotokset 

Ihana perus tunika taskuilla ja pitkillä hihoilla. Tästä tuli kyllä oma suosikkini ja ihana vaate pukeä päälle töihin, voin käyttää farkkujen kanssa ja leggareilla. 

edestä
takaa
Tämä musta mekko syntyi vanhoista verhoista, itselle mekko oli rinnan kohdalta liian iso mutta onneksi ystävästäni tunli mekon uusi onnellinen omistaja. Tämä uniikki mekko matkasi omistajansa mukana Liverpooliin. 
 
 Mekko on siitä ihana että tätä voi käyttää vyön kanssa vyötäröllä tai ilman ja mekon ilme muuttuu totaallisesti.

Yksi mekko odotttaa vielä helman ja hihojen viimeistelyä, siitää kuva kun viimeistelyt tehty. En teidä jääkö mekko itselleni vai meneekö jonkun muun kaappiin tai käyttöön. Vielä en osaa sanoa mitä syntyy seuraavaksi, mutta ehkä kun löydän taas jonkun kivan kankaan niin alkaa ompelukone käydä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesän 2018 mekkoja

Viime kesä 2018 oli todella lämmin kesä. Paljon tuli käytettyä mekkoja melkein lähinnä pelkästään mekkoja. Hurahdus Nappinjan pioni kankaas...