torstai 3. toukokuuta 2018

Perus vaatetta arkeen

Nyt tammikuun viimeisten viikon teemana oli omeplussa ollut perusvaatetta arkeen. Ihan perus t-paitaa ja pitkähihaista trikoopaitaa arkikäyttöön töihin, niitä kuluu ja aina kasa paitoja on pesussa.


Kevään aikana perusvaatetta on tullut tehtyä hieman lisääkin, Ihanaa kun arkeen löytää mukavia itseään miellyttäviä vaatteita ja vielä itsetehtyjä. 


Viimeisin villitys näissä ompelupiireissä on tämä kangaskapinan ilmaiskaavalla tehty Aalto- paita, näistä tuli todella kivat näihin lämpeneviin kevät päiviin. Helmaa on hieman kaavasta pidennetty. Seuraaviin lisään hieman pituutta myös hihansuihin. . 


Keväällä tilasin ensimmäistä kertaa Nappinjan pioni- kangasta ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tämä Pioni tunika on tehty Jujunan mekkokaavalla jota lyhennetty helmasta ja sivuissa taskut. Jälkeen päin Pionia on tilattu lisääkin eriväreissä katsotaan mitä niistä keväänaikana syntyy. Tämä PaaPiin kangas lähti mukaan Turun kädentaitomessuilta.  Samalla hieman muikattu Jujunan mekkokaavalla tehty tunika sivutaskuilla. 


Tässä Lepakkopaita Jujunan ilmaiskaavalla Ainolan Vyyhti- joustocollegesta. Kiva ja rento paita käyttää arjessa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesän 2018 mekkoja

Viime kesä 2018 oli todella lämmin kesä. Paljon tuli käytettyä mekkoja melkein lähinnä pelkästään mekkoja. Hurahdus Nappinjan pioni kankaas...