tiistai 30. tammikuuta 2018

Syksyn omepelusatoa

 Blogi on taas pitänyt hieman hiljaiseloa, mutta kokoajan on tapahtunut kaikenlaista. Remontti on saatiin valmiiksi syyskuussa ja lokakuussa alkoi taas sormet syhyämään omeplukoneen ja saumurin ääreen. Alla kuvia taas niistä mitä syksyn aikana syntynyt itselle ja jouluhajoiksi. Anopille syntyi Pioni- kankaasta Aino tunika joululahjaksi

 Siskolleni syntyi hänen jo pitkään haluamansa Relaxed- mekko tumman sinisenä Joululahjaksi. 

Siskoni hullaantui mekkoon niin paljon että sain ommella hännelle vielä kaksi samanlaista mekkoa lisää :) Lisäksi muokkailin vielä hänen vanhimmalle tyttärelleen myös Relaxed- mekon toisen mekon kaavasta, nyt on kaikilla heidän perheen naisilla Relaxed- mekot.
                        
Ystäväni tytölle syntyi tänäjouluna Pemplum PaaPiin sammalpolku kankaasta
 ja leggarit iha perus tumman sininen trikoo.
Sain myös tämän ihana sovituskuvan
Tämä kangas oli täysin heräteostos Kangaskapinan Turun myymälässä kun kävin ostamassa joustocollaria. Kangas sai minut jotenkin hyvälle tuulelle ja päätin ostaa tätä englannin laku trikoota. Trikoosta syntyi myös pukinkonttiin hauska tunika siskoni nuorimmalle tyttärelle. Aluksi mietin että näyttää iahn yöpaidalta, mutta ainakin saaja oli iloinen ja tyytyväinen tunikaan.  

 
Tämä pikkuinen relaxed- mekko on tehty siskoni tytölle syntymäpäivälahjaksi Ottobre lehden 4/2017 kaavan mukaan kaavan nimi on  Tämä tunika syntyi ystävälleni jouluhajaksi. Kankaan pohjaväri on heiman kermanvärisempi luonnossa. Kangas on tilattu Majapuulta, Kaava Ottobre 5/2015 lehdestä. 


Näistä vauvalahja pöksyistä tuli ihan hirmuisen söpöt. Nyt alkavat pöksyt olla omistajalleen sopivan kokoiset, hieman oli kasvuvaraa ne saadessa :) Hyvä niin ettei heti jääneet pieneksi. Kaava on Jujunan, kangas Majapuulta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kesän 2018 mekkoja

Viime kesä 2018 oli todella lämmin kesä. Paljon tuli käytettyä mekkoja melkein lähinnä pelkästään mekkoja. Hurahdus Nappinjan pioni kankaas...